Стан

62 m²

2-собен


Ев. број: 31539
Огласот е прегледан 84 пати

Аеродром, Скопје
близу Капитол мол, дневна голема, трпезарија, спална соба, тераса и лоѓија

ПРЕГЛЕД
Цена
220 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Кула
Собност/опис
2-собен
Опременост
Наместен
Површина
62 m²

Карактеристики
Кат
9
Број катови
10
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 220


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2018     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting