Стан

200 m²

4-собен


Ев. број: 31537
Огласот е прегледан 123 пати

Волково, Скопје
Во новиот комплекс, има вкупно 4 бањи, подрум со утилити, паркинг, базени, езеро, обезбедување, може и празен (по цена од 1300 евра)

ПРЕГЛЕД
Цена
1500 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
4-собен
Опременост
Наместен
Површина
200 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 1 500


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting