Деловен простор

1400 m²

Нема податок


Ев. број: 31512
Огласот е прегледан 109 пати

С.Север, Скопје
Може и помала површина, има добар пристап посебен влез и сопствен паркинг

ПРЕГЛЕД
Цена
3900 €
Тип на недвижност
Деловен простор
Тип на објект
Индустриска зграда
Собност/опис
Нема податок
Опременост
Празен
Површина
1400 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 3 900


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting