Стан

140 m²

4-собен


Ев. број: 31504
Огласот е прегледан 123 пати

Злокуќани, Скопје
Комплетно реновиран стан. Сменети инсталации, санитарии, врати, нов паркет. Сопствено ладење и греење Даикин. Комплет со вградена кујна и плакари. На располагање има базен и спортски терени. Обезбеден паркинг, видео надзор. Се продава уште еде идентичен стан на приземје со голема тераса од 40м2.

ПРЕГЛЕД
Цена
173400 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Куќа
Собност/опис
4-собен
Опременост
Наместен
Површина
140 m²

Карактеристики
Кат
1
Број катови
/
Градба
2000 год.
Реновиран
2018 год.
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 173 400


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting