Стан

98 m²

3-собен


Ев. број: 29218
Огласот е прегледан 2701 пати

Центар, Скопје
Дуплекс 48м2 + 50м2 галерија,наспроти АМСМ, во близина на Бугарска амбасада, може и за канцеларија

ПРЕГЛЕД
Цена
73500 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Празен
Површина
98 m²

Карактеристики
Кат
4
Број катови
4
Градба
2017 год.
Реновиран
2017 год.
Ориентација
Север
Паркинг
Нема податок

€ 73 500


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2020     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting