Стан

102 m²

3-собен


Ев. број: 26319
Огласот е прегледан 589 пати

Центар, Скопје
станот е 87м2 нето +15м2 тераси, + 4 м2 подрум, реновиран комплет, има комплет кујна со бела техника, и врадени плакари и 2 клими кои може да останат по договор, цената е само за станот. Има и гаража од 12 м2 која може да се купи со доплата. Кај Католичка црква

ПРЕГЛЕД
Цена
90000 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
/
Површина
102 m²

Карактеристики
Кат
1
Број катови
3
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
Исток
Паркинг
Нема податок

€ 90 000


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2018     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting