Стан

70 m²

2-собен


Ев. број: 21053
Огласот е прегледан 2051 пати

Црниче, Скопје
излез на двор, стилски наместен

ПРЕГЛЕД
Цена
300 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Куќа
Собност/опис
2-собен
Опременост
Наместен
Површина
70 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 300


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2020     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting