Деловен простор

60 m²

Канцеларии


Ев. број: 20504
Огласот е прегледан 246 пати

Центар, Скопје
Комплетно наместен за канцелариско работење. Има употребна дозвола. 2 канцеларии

ПРЕГЛЕД
Цена
300 €
Тип на недвижност
Деловен простор
Тип на објект
/
Собност/опис
Канцеларии
Опременост
Наместен
Површина
60 m²

Карактеристики
Кат
2
Број катови
6
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 300


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2018     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting